Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и

...
Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и
Коментари Харесай

Дългокраката водеща от bTV се уреди отново, първият й гост - популярен пловдивчанин

Също както Алиса попада в страната на чудесата, по този начин и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необхватен свят – този на гейминг промишлеността. Зрителите ще видят водещата на bTV напълно скоро в новото й амплоа – като лице на предаването " Геймър “, което започва в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 година от 17:00 часа.

Със основаването на сходни новаторски формати за българския ефир bTV Media Group потвърждава за следващ път, че се стреми да отговори на търсенето на потребителите и да основава ново и автентично наличие за ефир, съгласно най-актуалните трендове.

Както подсказва името на предаването, в него ще се разискват вести от гейминг промишлеността. Ревюта на разнообразни игри ще вършат специалисти в сектора и, несъмнено, няма да липсват и hands-on game play или просто демонстрации на игри. Освен заниманията – Натали и гостите й ще разискват и съществени тематики.

В първия епизод на предаването " Геймър “ на 5 февруари 2022 година от 17:00 ч. по bTV Action, Натали Трифонова ще посрещне в студиото не кого да е, а пловдивчанина Слави Панайотов или по-известен като Слави от The Clashers. Двамата ще разясняват за какво Световната здравна организация неотдавна е присъединила пристрастяването към компютърните игри в листата на болесттите.

Слави дава образци от първа ръка по какъв начин човек може да е геймър, без да е привързан. Споделя препоръки по какъв начин феновете могат да реализират това и на какви признаци би трябвало да обръщат внимание. В с изключение на сериозните тематики, Натали и Слави ще премерят сили във VR двубой в играта за виртуална действителност " Beat Saber “, а кой ще победи, феновете ще видят в съботния следобяд по bTV Action.

Видеоигрите към този момент не са развлечение единствено за децата. Геймингът от дълго време е сериозна промишленост, в която се потапят от ден на ден и повече хора. Защото игрите са не просто бягство от всекидневието, само че и положително средство за разтоварване от напрежението, както и същинско развлечение във виртуален свят, в който играчът може да бъде който си изиска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР