Същността на демокрацията е правилата да бъдат спазвани от всички,

...
Същността на демокрацията е правилата да бъдат спазвани от всички,
Коментари Харесай

Социалистите от Горна Оряховица искат Божанков да напусне парламента

Същността на демокрацията е разпоредбите да бъдат спазвани от всички, затова призоваваме националният представител Явор Божанков да напусне Народното събрание.

С такава позиция излезе общинският съвет на Българска социалистическа партия в Горна Оряховица в поддръжка на решението за изключване на Явор Божанков от състава на ПГ на Българска социалистическа партия.

Припомняме, мотив за неговото отстранение от социалистическата партия стана изказването му и даденият от него глас " за "  предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна, макар решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Общото заседание на парламентарната група да се гласоподава " срещу ".

Според социалистите от Горна Оряховица Явор Божанков самичък е потърсил причина, заради която да бъде изключен от партията, а претекстовете предстоят да станат ясни. Ценностите, които изповядва Божанков, се разминават изцяло с концепциите на лявата партия, която го вкара в Народното събрание, разясняват горнооряховските социалисти.

В позицията си те споделят разочарованието си и усещат измяната на Божанков, заради което нямат представител в 48-ото Народно заседание. От БСП-Горна Оряховица разчитат съвестта на Божанков да се обади и да напусне Народното събрание.

Социалистите напомнят, че през последните пет парламентарни избора на Българска социалистическа партия в Горна Оряховица са подкрепяли и издигали за депутат Явор Божанков, както и за кмет на локалните избори. Тъжни от обстоятелството, че пътищата им се разделят, все отново му пожелават триумф в идващите провокации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР