Същностната промяна изисква истинска корекция на начина ни на мислене

...
Същностната промяна изисква истинска корекция на начина ни на мислене
Коментари Харесай

Телекомуникационните услуги са първите топ три най-важни стоки и услуги за хората

Същностната смяна изисква същинска промяна на метода ни на мислене и занапред следва да разберем дали последните няколко месеца са съумели да трансформират светогледа ни, сподели Джейсън Кинг, изпълнителен шеф на Теленор България в изявление, оповестено през днешния ден.

Внезапната смяна през 2020 година, безспорно се оказва предизвикателна и за телекомуникационния отрасъл. Джейсън Кинг споделя, че за Теленор, като компания, изключителното състояние се оказва тест, освен за хората и терзанието им какво ги чака в бъдеще, само че и за бизнеса - това да се премине бързо и естествено към нов метод на работа и да се приспособяват към новия модел на мислене.

" Гордея се с метода, по който екипът ни се оправи, защото останахме постоянни в обезпечаването на сериозна за бизнеса и обществото съгласуваност и резистентност, в улеснение организацията на работа от у дома, поддържане на връзка сред хората и информираността и всичко това с помощта на нашата устойчива и надеждна мрежа по време на наложената обществена изолираност ", разяснява той.

Според изследване извършено от Теленор, хората слагат телекомуникационните услуги в първите топ 3 най-важни артикули и услуги - наред с храните, медикаментите и хигиеничните артикули, и единствено дребна част са склонни да обмислят понижаване на разноските за телекомуникации, в случай че обстановката се утежни. Благодарение на технологиите, бизнеса съумя да се задържи на повърхността в тази сложна за всички обстановка, а хората имаха опция да останат в контакт с околните си.

" Голямата изненада се оказва, че вместо голям скок в потреблението на данни, потребителите избират да вършат повече позвънявания. Това, което се оказва значимо за тях е да чуят гласовете на околните си, защото не можеха да се срещнат, и по този начин размерът на гласовите повиквания набъбна експоненциално на всички пазари - противоположното на всички прогнози ", разяснява изпълнителният шеф на Теленор.

Той съобщи, че надеждността на мрежата е главен фокус, който и в бъдеще ще се резервира, дружно с подобряването на потребителско преживяване и даването на налични мрежови услуги. Самообслужването като услуга стартира да набира все по-голяма известност, а опазването на персоналните данни и поверителността, когато държавните управления и организациите все по-често ще употребяват данни за следене и ограничение разпространяването на ковид, трансформирайки поверителността им във все по-актуална тематика.

Растежът постоянно е бил от основно значение за телекома и това няма да се промени, споделя Джейсън Кинг. Теленор се концентрира върху съществуващата потребителска база, предлагането на нови услуги и нещо ново за телекома, каквото е навлизането в предложение на наличие. Амбициите на Теленор са да обезпечават съгласуваност без значение дали закрепено, или безжично, доставяйки наличие или други услуги, от които хората в действителност се нуждаят.

Индустрията на нашия пазар занапред стартира да набира скорост, а единствено преди пет години резултатите ѝ са били в негативни граници. За да се посрещнат упованията на акционерите, телеком бизнеса има потребност да оперира още по-ефективно, да основава нови, по-интелигентни артикули и услуги и да продължи да бъде движен от потребностите на бизнесите и потребителите.

Работим в редица вертикално-свързани пазари - да вземем за пример обработка на огромни масиви от данни и IoT (Интернет на нещата), fleet мениджмънт, интелигентно премерване и други, сподели Джейсън Кинг. И добави, че в бранша на телекомуникациите операторите би трябвало да се съсредоточат върху надеждността на мрежата, да прегледат опциите за повече автоматизация както на процесите, ориентирани към процесите на интеракция с потребителите, по този начин и на вътрешните процеси, следейки за тяхната успеваемост, като и да влагат по образован метод.

Нещо, което няколко пъти беше акцент в думите на господин Кинг, бе фактът, че България има голям капацитет, въпреки пазарът да не е огромен. Според него естествените дадености на страната, както и геополитическото състояние на България са предпоставки за това вложенията тук да порастват, човешкият капитал да се развива и даже да успеем да притеглим назад доста от експертите, напуснали страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР