Същият механизъм, който приложихме за електроенергията, ще го приложим и

...
Същият механизъм, който приложихме за електроенергията, ще го приложим и
Коментари Харесай

Петков заговори за Лена Бориславова и оставането й в политиката, нарече Слави троянски кон на мафията

" Същият механизъм, който приложихме за електрическата енергия, ще го използван и за газа. Това е вест. Виждаме, че хората ни поддържат. Направихме добра първа стъпка и всеки желае да си довършим работата “.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия съпредседателят на Политическа партия и някогашен министър председател Кирил Петков. С него в студиото бе и съпредседателят и някогашен финансов вицепремиер Асен Василев.

" Цената на газа се качва, тъй като в края на 2019-а година договорът е преподписан по този начин, че да се върже с борсата. Борсата е елементарно манипулируема. Защо ГЕРБ е направило това сключване “, запита Асен Василев.

" Направихме доста неточности, само че направихме и доста положителни първи стъпки. Увеличихме пенсиите повече, в сравнение с бяха увеличени за 12 години. Дадохме на хората безвъзмездни детски градини, спряхме отровата от " Капитан Андреево “. Сега въпросът е да си свършим работата и след втори октомври. Искаме да увеличим минималната работна заплата. Искаме да продължим увеличението на пенсиите и антикорупционната комисия да проработи “, сподели той.

По думите му преча през последните седем месеца са били депутатите на Има Такъв Народ.

" Искаме властта още веднъж и го вършим “, сподели Василев.

Петков добави, че са решили да вкарат повече съветници в системата, тъй като корупцията е на всички места.

Двамата бяха помолени да коментират концепцията на Слави Трифонов за референдум за президентска република:

" Трифонов инициира три референдума и не осъществя нищо от тях, когато можеше. Даже Тодор Живков не си е разрешавал да концентрира толкоз доста власт “, каза Василев.

" Ние видяхме, че Слави завоюва няколко избора, унищожи няколко държавни управления и Народното събрание. Той е човек от прехода. Този вид троянски коне не би трябвало да влизат в обединението. Слави Трифонов е троянски кон на мафията “, сподели Кирил Петков.

По думите им вратата на Политическа партия към Има Такъв Народ е вечно затворена.

" Искаме да благодарим. Те се отдадоха напълно на идеята и тези остарели мутренски похвати се пробваха да ги очернят. Няма да ги видите в листите като депутати. Не знам дали те ще останат в политиката, те сами ще решат и ще ви кажат “, сподели Петков във връзка напускането на Лена Бориславова и Яна Балникова.

Петков проговори и за отцепниците от Има Такъв Народ, които към този момент са в листите на Политическа партия и изясни, че техните гласоподаватели сами са ги посъветвали да ги сложат там.

" Ние сме екип. Имам огромно доверие на Асен Василев и той на мен. Ще решим дружно след изборите кой от двама ни ще е министър председателят, само че няма да е трети “, сподели той.

" Ицо Хазарта пенсионира Борисов в 25 МИР в София и в този момент ще е по този начин “, закани се Петков.

Петков призна, че татко му и Борисов са астрални близнаци и татко му се е пенсионирал към този момент, и е време и на Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР