Същите тези политици днес говорят за ръждясали доспехи, с които

...
Същите тези политици днес говорят за ръждясали доспехи, с които
Коментари Харесай

Стоянов: За състоянието на армията да се срамуват политиците, които искаха друг да ни пази

" Същите тези политици през днешния ден приказват за " ръждясали доспехи ", с които е въоръжена армията ни. Нека на тях напомним, че тези " доспехи " бяха поддържани и не престават да се поддържат посредством и на вашите старания, и на напъните на тези, които вие сте учили ", съобщи Димитър Стоянов пред наградените. По думите му Българската войска ще продължи да се модернизира.

Наградите бяха връчени за принос към защитата на страната и дейна публично значима и военно-родолюбива активност, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Нещото, което може да се направи в предпразничните дни, е да покажем нашето почитание към всички тези, които през годините полагаха неимоверни старания, с цел да я има Българската войска ", съобщи Стоянов. Според него с помощта на напъните на военно-патриотичните съюзи и организации и техните начинания българското общество възражда доверието си към армията. Виждам от ден на ден поддръжка за създаване на модерна и съвременна войска, способна да дава отговор на всички провокации, добави министърът.

Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов се обърна към отличените с благодарност поради това, че със службата и работата си в Българската войска те са пример за почтено изпълнен дълг.

Снимка: БТА

" Дадохте максимума от себе си, за гарантиране на сигурността и защитата на Република България. Работихте безрезервно за развиване на по този начин нужните ни отбранителни качества. Защитавахте националните ни ползи. Утвърждавате смисъла на своите формирования на типовете и родовете войски ", съобщи адмирал Ефтимов на наградените.

Снимка: БТА

Офицер от запаса майор Веселин Станев благодари от името на наградените. " Ще бъдем извънредно признателни, в случай че получим мощна поддръжка за някои значими за нас, основополагащи документи, като закона за запасното войнство ", добави майор Станев.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР