Същински ад и пълно объркване цари на Кукленско шосе заради

...
Същински ад и пълно объркване цари на Кукленско шосе заради
Коментари Харесай

Ад на асфалта по Кукленско шосе

Същински пъкъл и цялостно комплициране царува на Кукленско шосе поради ремонта на пътя. Километричните колони се редят още от надлез " Родопи ", където пъплят и багери. Задръстванията към този момент три месеца изправят на нокти водачите, на които се постанова всеки ден да пътуват по тази входно-изходна градска артерия.

Досега строителите бяха спрели придвижването в една от лентите на западното платно откъм " Кючук Париж ". От няколко дни обаче е затворена втора лента, само че към този момент на източното платно в сектора сред моста и ул. " Даме Груев ". И на двете платна е махнат горният слой на остарялата настилка, само че нов асфалт на двете ленти занапред ще се поставя. От западната страна е ремонтиран тротоарът, който отдалече свети в алено, защото към този момент ще се употребяват и от велосипедисти.

Както " Марица " към този момент писа, компания " Европейски пътища ", наета от Община Пловдив, по контракт трябваше да приключи Кукленско шосе от надлеза до изхода на града за период от три месеца. През това време обаче строителите не са съумели да свършат работата даже и в първия сектор. А съгласно управлението на компанията занапред следва да подменят, въпреки и отчасти, тръбопровод в източното платно на булеварда.

От сдружението бяха дали обещание, че ще засилят работата, само че към този момент това не се вижда. При тези темпове булевардът ще е в ремонт и през зимата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР