Съществуват различни начини за проверка на прегледите на вашия акаунт

...
Съществуват различни начини за проверка на прегледите на вашия акаунт
Коментари Харесай

Как да проверите, кой гледа профила ви в Instagram: Има няколко начина

Съществуват разнообразни способи за инспекция на прегледите на вашия акаунт в Instagram. Няма елементарен метод просто да разберете потребителското име или данните на акаунта на лицето, което е „ посетило “ вашия профил в Instagram.

Как да ревизирате прегледите на историите в Instagram?

Проверката на прегледите на вашите истории в Instagram е един от най-лесните способи да определите кой е посещавал вашия профил в обществената мрежа. Ако някой е разглеждал вашите истории, има огромен късмет да е погледнал и целия ви профил.

За да ревизирате това, отворете акаунта си в Instagram и по-късно щракнете върху „ Вашата история “ в горния ляв ъгъл.

Не забравяйте, че би трябвало да изтеглите историята в Instagram, с цел да получите достъп до статистиката. Сега просто плъзнете нагоре, с цел да видите листата с хората, които са прегледали вашите истории в Instagram.

Проверете дали някой е преглеждал вашите истории в Instagram?

Проверката на гледанията посредством Instagram Stories — един от най-лесните способи, само че има и дефекти. Историите са налични единствено през първите 24 часа и по-късно изчезват от профила.

Това обаче е мястото, където акцентите влизат в деяние. Ако имате Instagram Highlights в акаунта си, към момента ще имате достъп до листата с хора, които са преглеждали тези съществени моменти след 24 часа.

Силно предлагаме да не употребявате уеб сайтове или приложения на трети страни, които настояват, че разкриват информация по отношение на това, кой е преглеждал вашия профил в Instagram.

Тези услуги нормално съставляват сериозна опасност за сигурността и поверителността на вашия акаунт в Instagram.

Към момента няма различен способ, посредством който можете да наблюдавате акаунта в Instagram, който е посетил вашия профил, или да разберете детайлности за него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР