Съществуват отношения, в които двама души са обединени от нещо

...
Съществуват отношения, в които двама души са обединени от нещо
Коментари Харесай

9 признака, че имате дълбока духовна връзка с човека до себе си

Съществуват връзки, в които двама души са обединени от освен това от обич. Те имат връзка на духовно равнище. За такива двойки постоянно се споделя, че са сродни души, половинки от едно цяло.

Така или другояче сега, в който срещнете индивида, съдбоносен от ориста, ще разберете.

1. В компанията на този човек можете да бъдете себе си

Не се преструвате, че сте нещо, което не сте. Можете да бъдете себе си. И в случай че ви се коства, че до този човек разкривате най-хубавите си страни, най-вероятно сред вас има мощна връзка на духовно равнище.

2. Вие се учите от него и той се учи от вас

Нездравословните връзки изсмукват силата от нас. В същото време взаимоотношенията, при които има дълбока връзка на духовно равнище, зареждат с сила. Ставаме по-отворени към нови познания.

3. Наистина сте си близки

Интимността не е единственият метод да почувствате връзката сред вас. Понякога е належащо единствено да докоснете обичания човек, с цел да почувствате тази връзка.

Ако можете да му/ѝ покажете уязвимостта си, без да се страхувате от наказание, и споделяте освен това от физическо привличане, евентуално сте свързани на духовно равнище.

4. Този човек ви оказва помощ да се изцелите

Някои връзки носят повече щета, в сравнение с наслада. Отношенията, в които има връзка на духовно равнище, са разнообразни. В реалност някои хора влизат в живота ни, с цел да ни оказват помощ по пътя към изцелението.

5. В непосредственост до него или нея се усмихвате

Щастието, което изпитвате до този човек, не може да бъде оприличено на нито едно преживяване, което сте имали досега.

6. Не можете да опишете тъкмо с думи какво чувствате към този човек

Когато се пробвате да обясните на другите какъв брой добре се чувствате край този човек, просто не можете да намерите подобаващите думи.

7. Уважавате разликите между тях

Никой от вас не принуждава другия да стане като него. Вие откровено се обичате поради всички свои неповторими характерности. Уважавате същността на този човек, приемате го с цялото си сърце.

8. Животът към него наподобява по-лесен

Разбира се, не всеки ден е приключен. Въпреки това животът към този човек става по-добър. Когато не сте дружно, като че ли нещо ви липсва.

9. Имате подобен метод на мислене

Разбира се, не си наподобявате на 100%. Въпреки това хората, които са свързани на духовно равнище, нормално мислят по подобен метод. Понякога сте в положение безусловно да четете мислите си един на различен и, без да го осъзнавате, да завършвате изреченията на колегата си. Всичко това демонстрира какъв брой сте близки.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР