Съществуват някои изпитани методи, които винаги успяват да привлекат вниманието

...
Съществуват някои изпитани методи, които винаги успяват да привлекат вниманието
Коментари Харесай

Как да привлечем мъжкото внимание?

Съществуват някои изпитани способи, които постоянно съумяват да привлекат вниманието на мъжете към вас и изрично някои неща, които сигурно ще ги отхвърлен. 
1. Поддържана жена.
Ако мислите, че мъжете няма да виждат, че сте пропуснали кола маската, или че не сте си измили косата, съществено се лъжете. Напукани пети са също много отблъскваща картинка за множеството мъже. Винаги залагайте на това да сте с хубава прическа, оскубани вежди и гладки крайници. Няма мъж, който е споделил " Уау, какви гладки крайници, не ми харесват ".
2. Лек и обмислен грим
Ако има нещо, което отблъсква мъж от даже изкусителна хубавица, то е като се е гримирала като за карнавал. Има си моменти за лек, опушен грим, всекидневно във връзка и постоянно вечер. Но става ли дума за дневен грим - не залагайте на повече от леко червило, серпантина и малко руж. Ако кожата ви има потребност - използвайте декор дьо загар, само че в дребни количества, грим вид " торта " се вижда от всички и не е привлекатален за окото.
3. Зарежете пъстрота маникюр
Хубав, пай маникюр в естествени цветове е извънредно прелъстителен. Добре поддържани и завършени ръце се виждат постоянно, само че няма потребност да приковават вниманието към себе си. Ако не сте на 20 години, оставете дългите нокти с украшения като сладоледчета, еленчета и сходни.
4. Заложете на класиките в дрешника
Няма нищо по-стилно и секси от съвършената черна рокля, която може да комбинирате с разнообразни сака, обувки и аксесоари. На пазара има задоволително доста такива, освен това на невероятни цени. Инвестирайте в продукти, които в никакъв случай не излизат от мода - прекрасен топ от шифон / транспарантна материя, стилна черна пола, едно красиво цветно сако. Бъдете стилна и леко закачлива. Дрехите, които всекидневно не харесват на мъжете са извънредно блестящи, цялостни с пайети и скотски щампи. 
5. Бъдете уверена и със самочувствие
Сложете красивата си рокля, прекрасен парфюм и алено червило, излезте с другари и се чувствайте удобно в кожата си. Премереното самочувствие, на жена, която знае какъв брой се е постарала, с цел да наподобява добре, е извънредно секси за всички и сигурно ще насочи мъжкото внимание към вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР