Съществуват личности, които съчетават множество таланти и страсти, създавайки нещо

...
Съществуват личности, които съчетават множество таланти и страсти, създавайки нещо
Коментари Харесай

Ива Руснакова и пътят на твореца между думата и образа

Съществуват персони, които съчетават голям брой гении и пристрастености, създавайки нещо неповторимо и вдъхновяващо. Ива Руснакова е редактор, преводач, книжовен създател и фотограф. Нейният живот и творчество се преплитат в извънредно забавен и разнороден метод.

Благодарение на пристрастеността си към литературата и художественото писане, Ива следва своята вътрешен глас и приключва славянска лингвистика в Софийския университет " Св.Климент Охридски ", както и курсове по културен мениджмънт с койторазвивапрофесионалните си умения в региона на ръководството на изкуствата и историята на техния генезис.



Ива Руснакова

И в този момент е време за малко игра думи. Ако един пишещ човек има потребност от творческоубежище и време, какво фразеология би произлязло от това? Точно по този начин, заглавието на последния разказ на Георги Господинов.Какво е общото сред нашия посетител и този публицист? Ива просто взема решение да черпи опит от източника на модерната българска литература и сполучливо минава просветителните курсове на Господинов, кадето млади писатели могат да отключат и развиват своя капацитет.

Отново един " Естествен подкаст " със въодушевяващ събеседник. Насладете му се!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР