Съществуват големи възможности между България и Мароко за сътрудничество в

...
Съществуват големи възможности между България и Мароко за сътрудничество в
Коментари Харесай

Премиерът обсъди сътрудничество с Мароко в областта на сигурността и антитероризма

" Съществуват огромни благоприятни условия сред България и Мароко за съдействие в областта на сигурността и битката с тероризма. Можем да се възползваме от стабилността във вашия район ". Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата сред двете публични делегации. Разговорите са част от двудневната аудиенция на българския министър председател в Рабат.

Министър-председателят Борисов подчертава и върху опцията за по-тясно партньорство сред полицейските служби сред двете страни.

По време на диалозите беше разисквано и разширението на търговско-икономическите връзки сред България и Мароко. Двамата държавни ръководители бяха единомислещи, че е належащо усилването на партньорството за повишение на вложенията и стокообмена сред двете страни.

Премиерът на Кралство Мароко Саад Еддин Ел Отмани изрази мощно удовлетворение от диалозите. " Нашите връзки са врата на Изтока и Запада и Севера и Юга. Вашето посещаване се вписва в общите ни старания да засилим съдействието си във всички сфери и равнища ", акцентира още мароканският министър-председател.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР