Съществува вероятност да излезе тази сряда не срещу , а

...
Съществува вероятност да излезе тази сряда не срещу , а
Коментари Харесай

Странен казус: все още не е ясно срещу кой ще играе Тотнъм в сряда

Съществува възможност да излезе тази сряда не против, а против. Такава версия стартира през днешния ден Thr Athletic. Поводът за нея е огромният брой инфектирани футболисти на бирмингамци, поради които Астън Вила игра с втория си тим против в петъчния дуел за ФА Къп. Все още за момента няма никаква публична информация дали това ще отрази на провеждането на срещата с Тотнъм, само че съгласно The Athletic от Премиър лийг считат да дадат на Астън Вила малко повече време, с цел да може в клуба да се оправят със обстановката. Вместо това, в сряда може да се организира дуелът сред Тотнъм и Фулъм, който трябваше да се състои на 30 декември, само че беше отсрочен поради играчи на " котиджърс ", които бяха дали позитивни резултати на тестванията.

Снощи мениджърът на Тотнъм съобщи, че се готви за мач с Астън Вила, защото досега никой не му е съобщил, че този дуел няма да се организира в сряда.

" Никой не ми е споделил, че няма да играем този мач, тъй че започваме да се готвим за него. Същото ще бъде и във вторник, в случай че някой не ни каже нещо друго ", съобщи Специалния.

Целият първи тим на Астън Вила на процедура е подложен под карантина до петък, откакто в клуба регистрираха 14 позитивни резултати на последните проби. The Athletic прибавя, че от Фулъм не са съгласни на готвената смяна, тъй като в събота футболистите трябваше да играят продължения в дуела им от ФА Къп, а в петък пък би трябвало да одобряват. Все още е допустимо обаче това лондонско дерби да бъде отсрочено и за събота. Премиър лийг 18 кръг, сряда 13 януари  Астън Вила 22:15предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР