Съществува възможност за едновременно заразяване с два варианта на ,

...
Съществува възможност за едновременно заразяване с два варианта на ,
Коментари Харесай

Експерт: Възможно е едновременно заразяване с два варианта на коронавируса

Съществува опция за по едно и също време заразяване с два разновидността на, само че това се случва рядко. Това съобщи Александър Семьонов, началник на Държавния проучвателен център по вирусология и биотехнология " Вектор " в Екатеринбург пред съветски медии, представен от БГНЕС.

" Възможността човек да се болести по едно и също време с два разновидността на ковид сигурно съществува, само че това са много редки случаи ", споделя той. Според Семьонов другите разновидности на вируса въздействат по друг метод на избрани човешки органи.
Къде и по какъв начин се появи Омикрон: Геномът му крие голяма изненада
Появата на разновидността на ковид Омикрон провокира голямо безпокойствие и докара до сериозна готовност в научната общественост. Специа...

" Когато коронавирусната зараза пристигна при нас за първи път, един от главните признаци на английския вид беше загуба на подушване, т.е. засягаше централната нервна система и обонятелните рецептори ", добави той.

По-рано ръководителят на Роспотребнадзор Анна Попова заяви, че Делта е причина за 98% от откритите досега случаи на ковид. Семьонов означи, че при него няма загуба на подушване като главен симптом, а е по-активен в дихателните пътища. " Затова хората имат по-бърза поява на ринорея - неконтролируема секреция от носа и развиват по-бързо пневмония, т.е. вирусът „ слиза надолу ” по-бързо в тялото ни ”, добави той.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР