Съществува реален риск жителите на седем блока да не получат

...
Съществува реален риск жителите на седем блока да не получат
Коментари Харесай

Общински съветник от ГЕРБ иска отговорност от новия кмет на Младост заради проблем със саниране

Съществува действителен риск жителите на седем блока да не получат саниране поради бездействието на районния кмет. Той беше основен проектант при предходната администрация. Така общинският консултант от ГЕРБ Николай Стойнев разяснява идния митинг на поданици на " Младост " поради бавеща се поръчка за саниране.
Според Стойнев, било неуместно Стефанов да се оправдава с дейностите на предходни ръководещи и да не знае какво става. Не може някой различен да му е отговорен – в него са всички пълномощия, има обезпечено финансиране, настоя общинският консултант от ГЕРБ. И загатна пред Българска национална телевизия, че Стефанов може да взе участие " в някакви схеми " с изпълнителите на поръчката.
" Като областен кмет би трябвало да си поеме отговорността и да излезе с решение, тъй че да обезпечи осъществяването на тази стратегия ", настоя Стойнев.
На въпрос дали може хората да създадат освен това, общинският консултант трансферира цялата отговорност на Стефанов. Много мъчно жителите или Столична община могат да създадат нещо, добави Стойнев.
Кога ще е митингът – припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР