"Съществува нова мода сред престъпниците, тъй като това е лесен

...
"Съществува нова мода сред престъпниците, тъй като това е лесен
Коментари Харесай

ПЪЛНА БЕЗНАКАЗАНОСТ : Mодата взривен банкомат

"Съществува нова мода измежду нарушителите, защото това е елементарен метод за замогване. Вторият претекст, който ги движи, е цялостната безотговорност - дотук водят 17:0 на полицията ", сподели някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов в утринния блок на Bulgaria ON AIR. Зачестяват случаите на взривени банкомати, а единствено за последния месец те към този момент са шест.

Полицията е по петите на тримата причинители на последния грабеж на банкомат в Сапарева баня. Според Кокинов тримата в последна сметка ще се предадат, защото никой не е по-силен от страната. Той обаче означи, че целият запас, който е в прегнат в издирването им, досега не е довел до нищо.

Кокинов акцентира, че случаите на взривени банкомати ескалират и това събитие е обезпокоително. Кокинов сподели още, че банкоматите са нужни на хората и не могат да бъдат отстранени, само че похищенията против тях не се санкционират по никакъв метод.

"Съдебната система няма отношение към проблема досега, в който няма оголен причинител. Очевидно е, че служителите на реда не могат да разкрият причинителите. Явно тези устройства би трябвало да бъдат запечетани в по-тежки каси, в случай че щете - постройки ", изясни той и още един път настоя, че Прокуратурата е безпомощна, в случай че Министерство на вътрешните работи не си свърши работата.

Николай Кокинов е на мнение, че наказванията са задоволително съществено, само че въпросите са дали се ползват в цялата им суровост и дали има против кого да се приложат.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР