САЩ засилват работата си, включително с Великобритания, Норвегия и Полша,

...
САЩ засилват работата си, включително с Великобритания, Норвегия и Полша,
Коментари Харесай

Медведев: САЩ създават цифрови платформи за атаки срещу Русия, не спират да сеят раздор навсякъде

САЩ ускоряват работата си, в това число с Англия, Норвегия и Полша, за основаване на " цифрови платформи “, откъдето идват офанзивите против Русия, сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в изявление за

„ Сега Съединени американски щати изцяло укрепват съдействието си с други страни, в това число Англия, Холандия, Норвегия и Полша, с цел да основат „ цифрови платформи “, с които да нападат Русия “, сподели Медведев.

„ Споменах, наред с други, полски, естонски и латвийски киберцентрове, които интензивно организират сходни действия в границите на предлагането за „ битка с съветската агитация “ и за „ киберзащита “, - сподели Медведев.

Целта, по думите му, е да се наруши работата на телекомуникационните, транспортните и електрическите мрежи, огромните предприятия и държавните структури, спешните служби, банковия и финансовия бранш.

„ Общо, по разнообразни данни, киберсилите на НАТО и Европейския съюз, настоящи в посока Русия, наброяват до 350 хиляди души. Други 200 хиляди подготвен личен състав са интернационалните недържавни хакерски групи, които Пентагонът интензивно употребява за цифрови офанзиви против страната ни “, сподели Медведев.

Един от образците за такава " водеща роля " той назова офанзивите против видео хостинг Rutube.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи, че Съединени американски щати са дестабилизирали ситуацията в своите съдружници - в Европа, и са всявали различия на всички места, с изключение на на своя континент.

„ Американците към този момент дестабилизираха обстановката в своите съдружници - в Европа. Сега е ред на други елементи на света, в това число Азия. Забележете - те сеят семена на всички места, с изключение на на личния си континент. В Русия, Китай, Европа, Азия, Африка, Латинска Америка. Само не до себе си. Въпреки че би било забавно да се види по какъв начин американците шпионират своите съседи, да вземем за пример – в Канада “, – акцентира зам.-председателят на Съвета за сигурност на РФ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР