САЩ заплашиха Русия с откровен разговор“ за отмъщението на Москва

...
САЩ заплашиха Русия с откровен разговор“ за отмъщението на Москва
Коментари Харесай

Белият дом заплаши Русия с откровен разговор заради ответни санкции

САЩ заплашиха Русия с „ прям диалог “ за отмъщението на Москва за американските наказания. Както сподели почитан чиновник на Белия дом, Вашингтон ще покаже какъв тип съветска активност не има намерение да толерира.
Вашингтон се пробва да разбере какво искаше да реализира Москва, като вкара ответни ограничения против американските наказания. Според към този момент откритата традиция американците „ не схващат “ за какво Русия постанова наказания на Съединени американски щати, в случай че Вашингтон към този момент е обяснил всичко кой и защо е осъден.
Съдейки по думите на представителя на администрацията на Байдън, те желаят да кажат какъв брой неприятно е да се постановат ответни наказания.
Междувременно различен представител на Белия дом искрено съобщи пред публицисти, че Съединени американски щати " няма да се поколебаят " да наложат нови ограничавания на Русия за дейности, които те смятат за " неприемливи ". Тоест Вашингтон възнамерява да вкара нови наказания в отговор на дейностите на Москва. Защо Москва не постанова наказания на страни, чиито дейности против Русия са неприемливи? Това не е прерогатив на Съединени американски щати, както счита Белият дом.
Припомняме, че на 15 април Джо Байдън вкара следващия пакет наказания против Русия, наричайки ги наказване за интервенция в изборите.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР