САЩ, заедно със съюзниците от НАТО и други отговорни държави,

...
САЩ, заедно със съюзниците от НАТО и други отговорни държави,
Коментари Харесай

САЩ призоваха Китай да спре ядреното изнудване от страна на Кремъл

„ Съединени американски щати, дружно със съдружниците от НАТО и други виновни страни, в това число Индия и Китай, би трябвало ясно да дадат на Русия да разбере, че не би трябвало даже да обмисля потреблението на нуклеарни оръжия в този спор “, сподели през днешния ден Съливан пред CNN.

Същевременно той добави, че Съединени американски щати, няма да трансформират метода си на реакция си, за който предизвестиха, при положение, че Русия употребява нуклеарни оръжия в Украйна. Според Съливан, даже унищожаването на дребна цел в Черно море ще бъде признато като огромен удар. „ Идеята, че има някакви разлики сред „ огромен ” и „ тактически ” нуклеарен удар, е рискова “, уточни Съливан.

През септември президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести Русия какви биха били последствията от възможен съветски нуклеарен удар против Украйна. „ Те ще бъдат изолирани надалеч повече, в сравнение с в миналото са били. И според от мащаба на това, което вършат, ние ще определим какъв ще бъде отговорът “, сподели американският президент.

Миналата седмица обаче Байдън назова Владимир Путин...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР