САЩ за последните две години са влезли в упадък и

...
САЩ за последните две години са влезли в упадък и
Коментари Харесай

Тръмп смята, че САЩ са достигнали до упадък и “са станали за посмешище”

Съединени американски щати за последните две години са влезнали в крах и са станали за посмешище за целия свят. Това беше декларирано от някогашния президент на страната Доналд Тръмп по време на протест пред негови почитатели в щата Илинойс.

" Съединени американски щати към този момент не е велика страна, това е страна в крах. Противно ми е да ви споделям това ", сподели той.

Тръмп уточни рекордната инфлация и цените на горивата, високите равнища на престъпност, неналичието на независимост на пресата и загубата на енергийна самостоятелност като съществени проблеми, което кара Вашингтон да „ моли Венецуела и Саудитска Арабия за нефт “.

" Но може би най-важното е, че през последните две години страната престана да бъде слушана и уважавана. В доста връзки тази страна стана за посмешище”, заключи той.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР