САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия, които ще влязат в

...
САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия, които ще влязат в
Коментари Харесай

САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия през ноември

САЩ вкарват нови наказания против Русия , които ще влязат в действие от 28 ноември, предадоха осведомителните организации.

Ограничителните ограничения плануват понижаване на оптималната дълготрайност на пазарното финансиране на съветските банки, подлежащи на наказания, до 14 дни. За и петролните газовите компании тя ще бъде до 60 дни, оповестява американското финансово министерство.

По-рано организация Reuters заяви за писмо на сенаторите Джон Маккейн и Бен Кардин до Белия дом, с искане да стартират да се ползват глобите , подписани от президента Доналд Тръмп при започване на август. То е с дата 28 септември.

Припомняме, Тръмп беше срещу закона за разширение на глобите, който беше признат от сената и камарата на представителите на американския конгрес, само че го подписа . Документът визира компании и лица от Русия, Иран и Северна Корея.

Президентът изрази неодобрение от някои текстове в закона, само че съобщи, че го подписва в името на националното единение. Това стана на фона на разрастващия се скандал за съветската интервенция в американските избори, ориентирана в интерес на неговата изборна акция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР