САЩ смятат, че Русия и Китай се възползват от успеха

...
САЩ смятат, че Русия и Китай се възползват от успеха
Коментари Харесай

САЩ: Москва и Пекин използват ваксините като дипломатически инструмент

САЩ считат, че Русия и Китай се възползват от триумфа си в създаването на ваксини против новия , с цел да реализиран задачите си на дипломатическата сцена. Това съобщи говорителката на Белия дом Джен Псаки.
" Виждаме опити на Китай и Русия да употребяват ваксини за прогрес в дипломацията. Американският президент Джо Байдън разисква –(въпроса с ваксините) с доста водачи, президентът има намерение да върне Съединени американски щати в центъра на света ", сподели тя.
 Войната на Съединени американски щати с Китай ще докара до разрушителни последици Войната на Съединени американски щати с Китай ще докара до разрушителни последици
Началото на военно опълчване сред Съединени американски щати и КНР заплашва с изключително отрицателни последици всички страни в света. Такова мнение из...
" Мисля, че страни като Русия и Китай употребяват помощ, с цел да накарат другите страни да се държат като тях. Това е недопустимо държание, без значение дали в региона на правата на индивида или свободата на медиите. Няма да се помиряваме с това. Съединени американски щати възобновиха участието си в Световната здравна организация. Това е значимо и ще обезпечи сигурност на хората ", установи говорителката.
По-рано съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че по време на телефонен диалог се е договорил с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън да предизвиква контактите сред учените и лабораториите на двете страни за коронавирусната ваксина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР