САЩ ще ограничат от 4-ти май пътуванията от заради мащабното

...
САЩ ще ограничат от 4-ти май пътуванията от заради мащабното
Коментари Харесай

Забрана за влизане в САЩ на пътуващи от Индия

Съединени американски щати ще лимитират от 4-ти май пътуванията от поради огромното разпространяване на ковид в азиатската страна, разгласи администрацията на президента Джо Байдън, оповестява БНР. Мярката ще се ползва по съвет на американските Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите, изясни представителят на Белия дом Джен Саки. Причината е големият брой случаи на инфектирани, както и множеството нови варианти на вируса в Индия.
Над 40 страни са дали обещание да изпратят здравна помощ на Индия , където в петък имаше нов връх на нови случаи - 385 хиляди, а умрелите бяха 3500, напомня Франс прес. Световната здравна организация (СЗО) разгласи, че е присъединила имунизацията на " Модерна " в листата с препарати, които да бъдат употребявани при незабавни случаи. Това е петата ваксина, която получава сходно утвърждение от СЗО.
 Коронавирусът по света: В Съединени американски щати продължава мощното ограничаване на болестта, Бразилия изпревари Индия Коронавирусът по света: В Съединени американски щати продължава мощното ограничаване на болестта, Бразилия изпревари Индия
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 119 847 912 и 120 417 029 според а...
Другите утвърдени препарати са тези на " Пфайзер " и " Бионтех ", " АстраЗенека ", " Янсен " и на Института за серум в Индия. Включването в листата цели да улесни страните в процеса им по оценка и разрешаване на имунизационни препарати. Ваксината също взе участие в схемата за шерване на ваксини " Ковакс " и може да бъде популяризирана в по-бедни страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР