САЩ ще обявят в понеделник нови санкции срещу Русия във

...
САЩ ще обявят в понеделник нови санкции срещу Русия във
Коментари Харесай

Хейли: САЩ обявяват утре нови санкции срещу Русия

САЩ ще разгласят в понеделник нови наказания против Русия по отношение на хипотетичната химическа офанзива в сирийския град Дума на 7 април. Това съобщи в изявление за Си Би Ес Нюз Ники Хейли, непрекъснат представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.

ВИЖТЕ УДАРИТЕ НА Съединени американски щати, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ В ГАЛЕРИЯТА

Тя беше запитана какви ще са следствията за „ настойниците на Асад Русия и Иран, които не престават да го пазят “. На което Хейли отговори: „ Със сигурност. Така че

ще видите влизането в действие на съветските наказания .

Министърът (бел. ред. на финансите) Мнучин ще разгласи тези в понеделник, в случай че към момента още не го е направил и ще става дума непосредствено за всевъзможни компании, които се занимават с съоръжение, обвързвано с Асад и използването на химическо оръжие. И по този начин мисля, че всеки ще го почувства в този миг. Мисля, че всеки знае, че сме изпратили мощно обръщение и вярата ни е, че те ще се вслушат в него. “

Това е позицията на България за ударите в Сирия

Путин: Русия осъжда нападението над Сирия

Меркел: Военният удар против Сирия беше нужен

Освен това Хейли изключи разновидността за директни диалози сред Съединени американски щати и Сирия за момента. „ Те не са стойностни за диалози със Съединените щати. Те не са създали нищо, с изключение на да докарат народа си до оскотяване и да разрушат страната си. И всичко това в името на властта “, съобщи тя. Хейли добави, че Съединени американски щати ще продължат да са свързани с водените в Женева договаряния, само че „ ние не се готвим да имаме диалог очи в очи с Асад “.

Освен това Хейли съобщи, че

Съединените щати няма да изтеглят войските си от Сирия, преди да реализират своите цели .

Тя изброи три съответни задания: гарантиране, че химически оръжия няма да бъдат употребявани по метод, който излага на риск американските интереси; удържане на победа над „ Ислямска страна “; комфортна позиция за наблюдение на дейностите на Иран.

Доналд Тръмп в "Туитър ": Готви се, Русия, ракетите ни идват в Сирия

Сирийската войска изтегля основни здания в Дамаск

Наша цел е „ да забележим американските бойци вкъщи, само че няма да напуснем (Сирия), до момента в който разберем, че сме постигнали тези неща “, съобщи непрекъснатият представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.

Няма нови планувани удари в Сирия. Това удостовери Англия с ангажимента, че решението е краткотрайно.

„ В момента няма друго предложение за бомбардировки, само че в случай че режимът на Асад е толкоз малоумен, че да употребява химическо оръжие отново, сигурно със съдружниците ще разгледаме тази алтернатива още веднъж “, съобщи английският външен министър Борис Джонсън.

Ден след бомбардировките, напрежението сред Русия и Запада спадна, само че това също наподобява като мъртвило преди стихия с оглед идната инспекция на специалисти дали в сирийския град Дума е употребявано химическо оръжие, разяснява кореспондентът на NOVA в Съединени американски щати Ясен Дараков.

В Калифорния имаше митинги против бомбардировките в Сирия. Митинги минаха по улиците на Лос Анджелис и Сан Франциско.

„ Не съм склонен, че ударите са за отклонение на вниманието от други тематики. Според мен има дълготрайна тактика. Целта ѝ е международно владичество “, изясни един от стачкуващите.

Веднага след бомбардировките митинги имаше и пред Белия дом във Вашингтон .

Не единствено антивоенните организации са срещу директна интервенция на Съединените щати в Сирия. Демократите и някои съпартийци на президента не са удовлетворени от едноличното му решение. Както и от неналичието на визия за стремежи излаз от 7-годишната война и обща тактика за постигането му.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР