САЩ ще използват всички методи, за да сложат край на

...
САЩ ще използват всички методи, за да сложат край на
Коментари Харесай

САЩ ще използват всички средства, за да свалят Мадуро

САЩ ще употребяват всички способи, с цел да сложат завършек на ръководството на президента на Венецуела Николас Мадуро, обявиха от Белия дом.
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп подписа декрет за блокиране на активите на ръководещите във Венецуела, които се намират под юрисдикцията на Съединени американски щати. В този лист са включени централната банка на страната и държавната нефтена компания PDVSA, се споделя в публикуван от Белия дом документ.
Ще бъде лимитирано правото за влизане на територията на Съединени американски щати на попадналите под ударите на глобите венецуелски жители.
В известието се декларира изрично, че Съединените щати ще употребяват всички вероятни принадлежности, с цел да сложат завършек на ръководството на Мадуро, ще поддържат достъпа на народа на Венецуела до филантропични помощи и ще обезпечат демократичния преход на властта в страната.
Съветникът по национална сигурност на Белия дом Джон Болтън съобщи, че Вашингтон не има вяра в желанието на Николас Мадуро да води договаряния с опозицията и считат, че той просто се пробва да печели време.
" Виждаме, че Мадуро употребява същата остаряла тактичност, преструвайки се на заинтригуван от воденето на разговор, а в реалност се пробва да печели време. Но ние няма да се хванем на тези остарели похвати ", съобщи Болтън на конференция за Венецуела в перуанската столица Лима.
Припомняме, че на 21 януари във Венецуела започнаха всеобщи митинги против президента Николас Мадуро малко откакто постави клетва. Ръководителят на Народното събрание Хуан Гуайдо се разгласи за краткотраен държавен глава. Съединени американски щати и редица страни от Западна Европа го признаха за президент. Русия, Китай, Турция и други страни поддържат Мадуро като законен началник на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР