САЩ ще бранят всяка педя земя от територията на НАТО,

...
САЩ ще бранят всяка педя земя от територията на НАТО,
Коментари Харесай

Джо Байдън: САЩ ще бранят всяка педя земя от територията на НАТО

" Съединени американски щати ще бранят всяка педя земя от територията на НАТО ", това сподели американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в във Варшава, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9527
Стопанинът на Белия дом увери съдружниците си в Северноатлантическия алианс и персонално генералния секретар на организацията Йенс Столтенберг, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Украйна и ще останат правилни на основополагащите правила на Пакта.

Байдън също означи, че съветският държавен глава Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е направил неточност с преустановяването на присъединяване на Русия в контракта със Съединени американски щати, предусещащ понижаване на нуклеарни оръжия.

Столтенберг, от своя страна, акцентира, че визитата на президента на Съединени американски щати в Киев е изпратила явен сигнал, че сигурността на Европа е ден от целите на Вашингтон.

" Ние не знаем по кое време ще свърши войната в Украйна. Но когато това стане факт, ние ще поставим всички старания тези събития да не се повторят ", съобщи политикът от Норвегия.

" Никой няма да разреши на Русия да заплашва европейската сигурност ", добави той.

Столтенберг също съобщи: НАТО в никакъв случай не е била толкоз единна!

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР