САЩ са враг номер едно на мюсюлманите, каза лидерът на

...
САЩ са враг номер едно на мюсюлманите, каза лидерът на
Коментари Харесай

Ал Кайда: САЩ са враг №1 на исляма

Съединени американски щати са зложелател номер едно на мюсюлманите, сподели водачът на "Ал Кайда " Ахман Заухири (на снимката), съобщи нюзру.

Водачът на международната терористична мрежа прикани своите почитатели към джихад (свещена война) против Америка и Израел. В петминутно послание със заглавие "И Тел Авив е мюсюлманска земя " той жигосах решението на стопанина на Белия дом Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила да реалокира посолството на водената от него страна от Тел Авив в Ерусалим, с което призна свещения за юдеи, християни и мюсюлмани град за столица на еврейската страна.

"Тръмп сподели същинското лице на кръстоносците, с които би трябвало да борим. Нашата война ще продължи, до момента в който и последният нечестивец не напусне свещените за нашата вяра земи ", добави той. Лидерът на "Ал Кайда " упрекна управляващите на Палестинската автономност в безучастие. "Вие не си мръднахте пръста и предадохте Ерусалим в ръцете на неверниците. Борете се! ", моли още Заухири.

Думите на наследника на убития от американски военни през май 2011 година Осама бин Ладен часове преди в Ерусалим да почне церемонията по формалното разкриване на основната задача на Съединени американски щати в еврейската страна. Израелските въоръжени сили и полиция са сложени в положение на нараснала бойна подготвеност, макар националния празник на страната. Днес се навършват 70-те и години от оповестяването на независимостта на Израел.

Палестинците от своя страна на 15 май означават Деня на скръбта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР