„САЩ са най-великата страна в света“, заяви председателят на партия

...
„САЩ са най-великата страна в света“, заяви председателят на партия
Коментари Харесай

Костадин Костадинов от Възраждане се врътна към САЩ


„ Съединени американски щати са най-великата страна в света “, съобщи ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов в изявление за уеб страницата „ Банкер “.

Костадинов добави, че България би трябвало да вземе най-хубавото от американската система и попита за какво към момента Щатите не ни дават техния модел на ръководство.

Според политически наблюдаващи „ Възраждане “ сменят своите послания и търсят нови гласоподаватели. Досега предизборните акциите на групировката бяха ориентирани към русофилски настроените хора и тези, които имат носталгия към някогашния Съветски съюз и социализма. Дори в общественото пространство прякорът на Костадинов е Копейкин. Може би и това е повода за внезапния завой в политиката на „ Възраждане “, които са известни и с говоренето против НАТО и Европейския съюз.

Анализатори напомнят, че до момента партията на Костадинов се устоя от партийните дотации, които получава от страната и от донори, за които се твърди, че са свързани с съветското посолство. Но, както е известно,американските фондации, като „ Америка за България “, програмата Фулбрайт или Американската фондация за България, са доста по-добре финансово обезпечени от съветските донори.

Възможно е и в същото време с изключение на финансиране, Костадинов да търси за „ Възраждане “ по-широка електорална поддръжка за прескачане на 4-процентовата преграда на предварителните избори на 11 юли 2021 година

Костадин Костадинов, за който има обвинявания, че употребява партийната дотация за персонално обогатяване, е много повратлива политическа персона. Бил е зам. ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, след това отива в партията на Валери Симеонов, става водещ в телевизия СКАТ, бил е и шеф на музея в Добрич, назначен от ГЕРБ. Доста основателни клюки има за имотното му положение - къщи, жилища, имоти. Публично прочут факт е, че даже се е развел със жена си, с цел да прикрива парцелите, които има.

Костадинов е задоволително комбинативен и никога изявлението му, че Съединени американски щати са най-великата страна в света, не е изпусната имитация. Пределно ясно е, че политика се прави с пари, а това да изяснява внезапния завой на Костадинов от Русия към Америка.

Видео:

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР