САЩ разположи още един военен кораб във водите на Черно

...
САЩ разположи още един военен кораб във водите на Черно
Коментари Харесай

САЩ разполага още един военен кораб в Черно море

САЩ разположи още един боен транспортен съд във водите на Черно море. Плавателният съд “Портър ” е засечен единствено няколко дни преди да дойде и “Доналд Кук ”. И двата кораба разполагат с десетки крилати ракети.
" Силите и средствата на Черноморския флот са почнали да следят дейностите на разрушителя от американския флот, който е влезнал в Черно море в 19:00 часа на 28 януари 2021 година ", оповестява съветското Министерство на защитата. Както посолството на Съединени американски щати в Украйна заяви по-рано, " Портър " ще организира учения за поддържане на морската сигурност в района. Дипломатическата задача добави, че корабите и самолетите на американския флот " постоянно работят в Черно море, с цел да поддържат съдружниците и сътрудниците на НАТО ", показват от РИА Новости.

Според външния министър на Москва Сергей Лавров НАТО употребява опцията да разположи повече военна техника покрай съветските граници, макар че са пределно наясно, че Кремъл няма желание да нападна никого.

Изказвания за " съветската опасност " от време на време се чуват от западни полици и най-често от балтийските страни и Полша.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР