САЩ работят върху нов пакет от санкции срещу Северна Корея.

...
САЩ работят върху нов пакет от санкции срещу Северна Корея.
Коментари Харесай

САЩ с нови санкции срещу Северна Корея

САЩ работят върху нов пакет от наказания против Северна Корея. Това съобщи американският консултант по националната сигурност Джейк Съливан, оповестява Ройтерс.

Пхенян продължава със неразрешеното създаване на ракети и алармира за вероятен нов нуклеарен опит.

Имаме нов набор от санкционни ограничения, които идват, до момента в който приказваме ", сподели той на конференция в Сеул. Съливан, който приказва посредством видео връзка онлайн, не даде детайлности, само че акцентира, че Вашингтон се е заел да употребява напън и дипломация, с цел да примами Северна Корея да се откаже от нуклеарния си боеприпас.

" Северната звезда " на политиката на Джо Байдън за Северна Корея е денуклеаризацията на Корейския полуостров и тя остава непоколебима в преследването на тази цел, добави съветникът.

Северна Корея съобщи, че денуклеаризацията не е на масата и упрекна Съединените щати и техните съдружници, че водят " враждебни " политики, в това число наказания, които не са й оставили различен избор с изключение на да усили армията си.

По думите на Съливан Вашингтон няма неприятни планове по отношение на Северна Корея и е отворен за договаряния без предварителни условия. Пхенян отхвърли това предложение, разясни той.

Последният кръг от наказания на Съединени американски щати през октомври бяха ориентирани към две регистрирани в Сингапур компании и компания, записана на Маршаловите острови, които съгласно Вашингтон поддържат оръжейните стратегии на Пхенян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР