САЩ предадоха на руската страна списък с 24 , които

...
САЩ предадоха на руската страна списък с 24 , които
Коментари Харесай

САЩ наредиха на 24 руски дипломати да напуснат страната до 3 септември

САЩ предадоха на съветската страна лист с 24, които би трябвало да изоставен Щатите преди 3 септември заради приключване на визите. Това съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов в изявление за списание National Interest. Текстът е оповестен в понеделник на съветската дипломатическа задача на страницата във Фейсбук.

" За страдание, обстановката не се трансформира към по -добро. Руските дипломатически задачи в Съединени американски щати работят при условия на невиждани ограничавания, които освен остават в действие, само че и се усилват ", сподели посланикът. Независимо от изказванията на администрацията [на президента Джо Байдън] за ролята на дипломацията и готовността за развиване на постоянни и предвидими връзки с Русия, съветското дипломатическо наличие търпи непрекъснати удари ". Според него американската страна демонстрира „ непримиримост и досетливост по този въпрос “.
 „ Ню Йорк Таймс “: Руските хакери са сериозна опасност за Запада „ Ню Йорк Таймс “: Руските хакери са сериозна опасност за Запада
Вестник „ Ню Йорк Таймс “ в публицистична публикация преглежда опасността, която съгласно изданието съставляват за западния свят киб...

" Изгонването на дипломати се прави под измислени предлози. Миналия декември Държавният департамент едностранно дефинира тригодишен предел за намиране в командировка за съветски личен състав, какъвто, доколкото ни е известно, не се ползва за никоя друга страна ", сподели посланикът.

„ Получихме лист с 24 дипломати, които се чака да изоставен страната до 3 септември 2021 година Почти всички те ще изоставен без подмяна, защото Вашингтон ненадейно стегна визовия режим “, сподели Антонов, представен от БГНЕС.

Освен това, сподели посланикът, американските управляващи анулират годните визи на съпругите и децата на чиновници, без да показват аргументи. " Мащабните забавяния при подновяването на визите с изминал период също имат за цел да изтласкат съветските дипломатически служащи от страната ", продължи Антонов. Според него съветската страна дълго време демонстрираше въздържаност, само че след следващата вълна от нападателни наказания била принудена да предприеме ограничения за балансиране на изискванията на труд на задачите на Съединени американски щати в Руската федерация, в това число възбрана за наемане на локален личен състав.

" Тази обстановка не е от изгода за никого, нужни са решения, учредени на паритет. Убедени сме, че най -лесният и бърз метод да извършите това е изцяло да премахнете ограниченията и контрамерките, които лимитират активността на дипломатите ", сподели посланикът. Според него Вашингтон не показва подготвеност за сходно решение, пробвайки се да си обезпечи едностранни преимущества. Същото се отнася и за вероятностите за обновяване работата на наложително затворените консулства на Руската федерация в Сан Франциско и Сиатъл, означи дипломатът. Антонов обърна внимание на обстоятелството, че Съединени американски щати не престават да отхвърлят краткотраен достъп за ремонтни екипи до постройките.
 Експерт: Москва натъртва върху въздействието пред господството Експерт: Москва натъртва върху въздействието пред господството
Пред възходящата конкуренция и понижената мощност, Москва натъртва върху въздействието пред господството. Това написа Екатерина Золотова е специа...

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР