САЩ правят спешни планове за евакуация на , които са

...
САЩ правят спешни планове за евакуация на , които са
Коментари Харесай

САЩ планират евакуация на преводачи афганистанци

САЩ вършат незабавни проекти за евакуация на , които са работили за американската войска преди изтеглянето на войските си през септември, съобщи върховен американски боен, съобщи БГНЕС.
Генерал Марк Мили съобщи, че „ забележителен “ брой локални преводачи и други сътрудничили на Съединени американски щати и съдружниците афганистанци могат да станат цел на талибаните.
 Американските разследващи служби имат данни, с цел да схванат повода за поява на ковид? Американските разследващи служби имат данни, с цел да схванат повода за поява на ковид?
Американските разследващи служби разполагат с някои данни, благодарение на които може да бъде допустимо да се откри източникът на поя...
Около 18 000 афганистански жители са кандидатствали за американски имиграционни визи по специфична стратегия.
Но схемата работи постепенно и някои претенденти чакат с години.
" Ние признаваме, че има з значителен брой афганистанци, които поддържаха Съединените щати и обединението, и че те биха могли да бъдат изложени на риск ", сподели военачалник Мили.
„ Много значима задача е да подсигуряваме, че ще създадем нужното, с цел да осигурим тяхната отбрана и, в случай че е належащо, ще ги изведем от страната ”.
 Китай към Съединени американски щати: Политическа операция са изказванията за произхода на ковид Китай към Съединени американски щати: Политическа операция са изказванията за произхода на ковид
" Политическата операция за произхода на новия ковид попречва интернационалните старания за битка с пандемията. " Това се посочв...
Той добави, че Държавният департамент следи процеса, без да дава спомагателни детайлности.
През април президентът Джо Байдън съобщи, че американските войски ще изоставен Афганистан до 11 септември, след 20 години военно наличие в Афганистан. " Време е да сложим завършек на най-дългата война на Америка ", сподели Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР