САЩ попари Украйна – помощта няма да мине. Председателят на

...
САЩ попари Украйна – помощта няма да мине. Председателят на
Коментари Харесай

САЩ попари Украйна – помощта няма да мине, Путин обяви колко войници са на фронта


Съединени американски щати попари Украйна – помощта няма да мине. Председателят на Камарата на представителите от Републиканската партия съобщи, че Конгресът не е подготвен да утвърди
подновяването на американската военна помощ,
която е от решаващо значение за Украйна в нейната обезверена битка против съветската инвазия, съобщи Агенция Франс Прес.

Сенатът „ наподобява не е в положение да реализира каквото и да е съглашение “, написа ръководителят на Народното събрание Майк Джонсън в писмо до законодателите, като добави, че при всички случаи неговата партия не би дала утвърждението си в Камарата, което значи, че то
„ би било мъртво при идването си “.
Междувременно Путин разкри: 600 хиляди съветски бойци се бият в Украйна.Киев е свалил самолета с пленници, отсече господарят на Кремъл. Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна е знаело, че
на борда на аероплан Ил-76 има
военнопленници от украинските въоръжени сили. Това съобщи съветският президент Владимир Путин. Той сподели също, че в зоната на бойните дейности с Украйна се намират над 600 000 души от съветска страна.

Според съветския президент е явно, че ракетите, свалили самолета, са били изстреляни от територии, следени от Киев.  Средствата за поразяване, конфискувани от мястото на злополуката,  свидетелстват за системи за противовъздушна защита от Франция или Съединени американски щати. „ Ще стане ясно след няколко дни “, сподели още Путин, представен от РИА Новости.
Руският президент позволи, че
изстрелването на ракетите може да е осъществено заради незнани по какъв начин работят системите за противовъздушна защита.В  сряда над Белгородска област беше свален военнотранспортен аероплан Ил-76, за който се допуска, че е превозвал 65 украински пленници за замяна. На борда е имало също шестима души екипаж и трима военни служители на реда.
Преди злополуката съветските военни
са записали изстрелване на две зенитни ракети от територията на Харковска област. Според първия заместник-ръководител на комисията по защита на Съвета на федерацията Виктор Бондарев екипажът е съумял да заяви за външно влияние.

Руското министерство на защитата акцентира, че в Киев са знаели за превозването на украински военнослужещи за идния продан, който е трябваше да се състои по-късно същия ден на границата на Белгородска и Сумска области.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР