САЩ отлагат новите санкции срещу Русия. Малко вероятно е да

...
САЩ отлагат новите санкции срещу Русия. Малко вероятно е да
Коментари Харесай

САЩ отлагат новите санкции срещу Русия

САЩ отсрочват новите наказания против Русия. Малко евентуално е да бъдат въведени, в случай че Москва не предприеме нова кибер офанзива. Това решение е взел президентът Доналд Тръмп, съобщи CBS.

Предполага се, че Тръмп прави " крачка обратно " от решението, тъй като желае да договаря с съветските управляващи и се надява да деескаира натрупалото се напрежение.

В неделя посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли разгласи, че Съединени американски щати ще наложат наказания на Русия в понеделник.

Днес представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва преглежда глобите на Съединени американски щати като форма на нелоялна конкуренция и всеки отговор ще бъде в сходство с съветските ползи.

Междувременно почитан представител от районен съюз, подкрепящ Дамаск, съобщи, че сирийското държавно управление и съдружниците са евакуирали базите с помощта на предизвестие от Русия.

Припомняме, в събота сутринта Съединени американски щати, Англия и Франция нанесоха удари по обекти на сирийската войска./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР