САЩ осъждат последните ракетни атаки срещу Израел от Ивицата Газа

...
САЩ осъждат последните ракетни атаки срещу Израел от Ивицата Газа
Коментари Харесай

САЩ осъдиха ракетните атаки срещу Израел

САЩ осъждат последните ракетни офанзиви против Израел от Ивицата Газа и поддържат правото на еврейската страна на самоотбрана. Това заяви в понеделник прессекретарят на американското министерство на защитата Джон Кърби.

" Днешните офанзиви от Газа против Израел са неприемливи. Съединени американски щати поддържат правото на Израел на самоотбрана ", сподели Джон Кърби, представен от АП.

Радикалите от линията Газа изстреляха преди този момент седем ракети в Израел, задействайки сирени за въздушна офанзива в Йерусалим и Бейт Шемеш . В град Сдерот противотанкова ракета от Газа е блъснала автомобил, ранявайки един човек, заяви израелската войска.
 Нови тежки конфликти сред палестинци и израелски служители на реда в Йерусалим Обновена
Нови тежки конфликти сред палестинци и израелски служители на реда в Йерусалим

Полицията разпръсва тълпата с гумени патрони, зашеметяващи гранати и сълзотворен газ

Напрежението в Източен Йерусалим стартира да се усилва от средата на април и на 7 май започнаха конфликти сред израелската гранична полиция и палестинците на две места по едно и също време - на Храмовия рид и в региона на шейх Джара, където, в сходство с решението на израелският съд, силите за сигурност изселват няколко арабски фамилии, съпроводени от митинги на локалното население и жестоки конфликти, които не стихват от края на април.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР