САЩ организира операция в полската столица Варшава, за да помогне

...
САЩ организира операция в полската столица Варшава, за да помогне
Коментари Харесай

САЩ и Полша помагат на Украйна да бори руската дезинформация

Съединени американски щати провежда интервенция в полската столица Варшава, с цел да помогне на прилежаща Украйна да се бори с съветската дезинформация , съобщи Асошиейтед прес.

Центърът за световно ангажиране на Държавния департамент на Съединени американски щати, който работи за разкритие на дезинформация от враждебни страни, съобщи, че Съединени американски щати и Полша взаимно са основали украинска информационна група " за поддръжка на Украйна против експанзията на Русия в осведомителното пространство ".

Новата група ще събере съдружници за съгласуване на известията, поощряване на точни отчети за пълномащабно навлизане на Русия, усилване на украинските гласове и откриване на операцията на информацията от Кремъл.

Държавният департамент на Съединени американски щати показва, че Кремъл неведнъж употребява неистини и операции, с цел да предлага подправени претексти за своята инвазия в Украйна , да замъглява военните си цели и да се пробва да разбие международната взаимност с украинския народ.

Полша също е обект на бойкот и други разрушителни ограничения от страна на съветските секрети служби.

Полша е член на НАТО. Страната е център за западни оръжия, изпратени в Украйна. Освен това тя е място за леговище за забележителен брой украински бежанци, които са избягали от войната.
 Преди изборите: Европейски Съюз се бори с съветската дезинформация
Преди изборите: Европейски Съюз се бори с съветската дезинформация

Но напъните са разпокъсани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР