САЩ. официални лица очакват възможен израелски отговор на атаката на

...
САЩ. официални лица очакват възможен израелски отговор на атаката на
Коментари Харесай

Официални лица на САЩ очакват, че израелският отговор на ударите по Иран ще бъде ограничен

Съединени американски щати. публични лица чакат вероятен израелски отговор на офанзивата на Иран през уикенда да бъде стеснен по обсег и най-вероятно да включва удари против ирански военни сили и подкрепяни от Иран проксита отвън Иран, споделиха четирима американски чиновници пред NBC News.

Оценката на Съединени американски щати се основава на диалози сред американски и израелски публични лица, случили се преди Иран да изстреля повече от 300 дрона и ракети против Израел в събота вечер.

Докато Израел се приготвяше за допустима иранска офанзива предходната седмица, израелски чиновници осведомиха американските чиновници за вероятните разновидности за отговор, споделиха американските чиновници.

Американските чиновници подчертаха, че не са били осведомени за окончателното решение на Израел за това по какъв начин ще отговори и че вариантите може да са се трансформирали след офанзивата през уикенда. Те също по този начин споделиха, че не е ясно по кое време ще има израелски отговор, само че това може да се случи когато и да е.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР