САЩ няма да се присъединят към глобалния договор за миграция,

...
САЩ няма да се присъединят към глобалния договор за миграция,
Коментари Харесай

САЩ излизат от глобалния договор за миграцията

Съединени американски щати няма да се причислят към световния контракт за миграция, който би трябвало да се одобри през 2018 година, тъй като не дава отговор на ползите на страната.
Това разгласи непрекъснатото посланичество на Съединени американски щати в Ню Йорк.
Там подсетиха, че предходната администрация на Барак Обама се причисли към Ню-йоркската декларация, призната на 19 септември 2016 година. В нея всичките 193 страни-членки на Организация на обединените нации се задължиха да одобряват през 2018 година два световни контракта, които ще обиден ръководството на бежанските потоци и ограниченията по отношение на бежанците.
„ Ню-йоркската декларация съдържа голям брой положения, които не подхождат на политиката на Съединени американски щати в областта на миграцията и бежанците, а също на правилата на администрацията на Тръмп “, споделя се в мнението на американската задача към Организация на обединените нации.
„ Америка се гордее със своя мигрантски генезис. Нито една страна не е направила повече от Съединени американски щати и нашата благотворителност ще продължи “, съобщи непрекъснатата представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли. По думите й американската страна има намерение сама да дефинира своята мигрантска политика. „ Ние сами ще решаваме по какъв начин най-добре да направляваме совите граници и на кого ще бъде разрешено да влиза в нашата страна. Глобалният метод в Ню-йоркската декларация просто е в прорез със суверенитета на Съединени американски щати “, акцентира Хейли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР