САЩ нанесоха въздушни удари по цели на проирански милиции в

...
САЩ нанесоха въздушни удари по цели на проирански милиции в
Коментари Харесай

САЩ удариха Ирак - действали за самозащита

Съединени американски щати нанесоха въздушни удари по цели на проирански милиции в иракско-сирийския граничен район в отговор на поредност от офанзиви, ориентирани " против ползите на Съединени американски щати " в, обявиха от министерството на защитата на Съединени американски щати, написа БГНЕС. По напътствие на президента Байдън американската войска довечера нанесе защитни прецизни въздушни удари против цели, употребявани от подкрепяните от Иран размирен групи в иракско-сирийския граничен район.

Тези цели съставляват уреди, които се употребяват от подкрепяните от Иран милиции, с цел да правят офанзиви с дронове против американски личен състав и уреди в Ирак “, се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на Пентагона. Съединени американски щати нападнаха оръжейни уреди и хранилища на две места в Сирия и едно на територията на Ирак.
 Съединени американски щати оферират 3 млн. $ за информация за нападенията в Ирак Съединени американски щати оферират 3 млн. $ за информация за нападенията в Ирак
Държавния департамент на Съединени американски щати разгласи, че предлага премия до 3 милиона $ по програмата „ Rewards for Justice “ за информац...

" Президентът Байдън ясно даде да се разбере, че ще работи твърдо в отбрана на американските чиновници. Предвид продължаващата поредност от офанзиви на подкрепяни от Иран групировки, ориентирани против американските ползи в Ирак, президентът е разпоредил по-нататъшни военни дейности за попречване и ограничение на такива офанзиви... Съединените щати са подхванали нужните подобаващи и умишлени дейности, ориентирани към ограничение на риска от ескалация на напрежението, само че също по този начин и за изпращане на явен и категоричен сигнал за въздържане на анти-американските набези “, обявиха от американското министерство на защитата. Пентагонът, че Съединени американски щати са работили в сходство с правото си на самоотбрана .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР