САЩ може би се насочават към рецесия и това е

...
САЩ може би се насочават към рецесия и това е
Коментари Харесай

Крипто рецесия? Изглежда все по-възможно

САЩ може би се насочават към криза и това е евентуално невиждан тест за крипто промишлеността. До момента световният крипто бранш в никакъв случай не е изпадал в същинско и всеобхватно дъно, само че то наподобява все по-близо, написа Blockworks, цитирайки Майк Макглоун, който е старши стоков пълководец в Bloomberg. Той е безапелационен, че всички признаци сочат за идна криза.

Според специалиста стопанската система се движи към криза заради фактори като политиката на Федералния запас (Фед) за стягане, в това число повишението на лихвените проценти. 

" В момента се движим към тежка криза, която занапред стартира и всички индикации сочат в тази посока. Не виждам нищо на хоризонта, което може да спре тази низходяща траектория сега ", счита Макглоун.

Той посочи разнообразни индикатори, като да вземем за пример евентуалното стесняване на приходите, стагниращите пазарни резултати, понижаващите се цени на природния газ и медта и исторически ниските равнища на безработица.
 Под $30 000: цената на биткойн доближи 10-месечно дъно
Цената на биткойн доближи ново дъно

Най-лошият интервал за криптовалутата от 2014 година насам

Освен това, макар упованията за възобновяване, когато Федералният запас приложи облекчение на паричната политика, стратегът счита, че историческите модели демонстрират, че подобен поврат е малко евентуален. Той предвижда п редизвикателно бъдеще за множеството капиталови артикули, в това число криптовалутите и акциите .

Що се отнася до биткойн, най-популярната криптовалута може да доближи ново дъно на мечия пазар, след интервал на пазарна волатилност, предвижда специалистът. 

" Спадът на пазара евентуално ще заличи по-голямата част от криптовалутите ", акцентира Макглоун.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР