САЩ. Капитанът по водна топка Маги Стефенс играе с натежало

...
САЩ. Капитанът по водна топка Маги Стефенс играе с натежало
Коментари Харесай

Снахата на звездата на американската водна топка Маги Стефънс почина след пътуване до Париж

Съединени американски щати. Капитанът по водна топка Маги Стефенс играе с натежало сърце на Олимпиадата в Париж, откакто нейната снаха умря няколко дни преди началото на игрите.

Лулу Конър, на 26 години, умря във вторник, откакто пътува до Париж, за приветства Стефънс, до момента в който тя отива за четвърти следващ златен орден с тима на Съединени американски щати. Семейството към момента обмисля какво се е случило, само че Стефънс разказа обстановката като „ незабавна здравна помощ “.

„ Тя беше толкоз разчувствана за Олимпийските игри “, сподели разплаканият Стефенс пред Асошиейтед прес. „ Наистина сме близки. Тя е светлината на света. Тя просто носи толкоз доста наслада на всички. Тя постоянно сплотява хората. “

Боби Конър в Пуерто Рико през ноември. Лулу беше художник – тя направи своя лична версия на часовника за водна топка на Флейвър Флав за Олимпиадата – приключила UC Davis и една от тримата братя и сестри.

Докато беше на американската лодка за церемонията по откриването на В петък вечер Стефънс пусна дребен букет цветя в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР