САЩ имат всички основания да смятат, че Русия ще нахлуе

...
САЩ имат всички основания да смятат, че Русия ще нахлуе
Коментари Харесай

Байдън е убеден, че Путин ще нахлуе в Украйна

САЩ имат всички учредения да считат, че Русия ще нахлуе в Украйна през идващите дни. Това съобщи на ексклузивен брифинг в Белия дом американският президент Джо Байдън, съобщи nova. По думите му Владимир Путин е взел решение за офанзивата. " Смятаме, че съветските сили ще нападат украинската столица Киев - град с над 2,8 милиона почтени поданици ".

На журналистически въпрос дали е уверен, че съветският президент ще нахлуе в Украйна Байдън отговори „ Да”. Запитан какви аргументи има за това той съобщи: " Наистина достоверна разследваща информация ".

„ Ако Русия продължи с този проект, господин Путин ще е виновен за пагубна и ненужна война”, безапелационен е американският президент. „ Русия към момента може да избере пътя на дипломацията. Все още не е късно да се завърне на масата за преговори”.

„ Проведох два значими телефонни диалога за обстановката в Русия и Украйна. Първият беше с представители на Конгреса, които съставляват Съединени американски щати на конференцията по сигурността в Мюнхен дружно с вицепрезидента Камала Харис. Вторият беше с нашите съдружници в НАТО. Съединени американски щати са готови да пазят всеки сантиметър от територията на Алианса”, акцентира президентът на Съединени американски щати.

" Има доста въпроси, които разделят нацията ни и света, само че опълчването на съветската експанзия не е един от тях. Американският народ е обединен. Европа е единна, трансатлантическата общественост е единна, политическите ни партии в тази страна са единни против съветската инвазия “, акцентира Байдън.

По думите му съдружниците в НАТО са обединени пред лицето на съветската дезинформация. „ Русия се пробва да изфабрикува причина, с цел да стартира война с Украйна”, съобщи Байдън. И добави: „ Москва изпраща подправена информация към съветското общество, като се пробва да го заблуди, че Украйна възнамерява атака в Донбас. За това няма никакви действителни доказателства и опонира на логиката. Киев няма да предприеме каквито и да било военни дейности в района до момента в който Русия натрупа от ден на ден и повече войски по границата”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР