САЩ имат желание да продължат диалога си с Русия по

...
САЩ имат желание да продължат диалога си с Русия по
Коментари Харесай

САЩ имат желание да продължат диалога си с Русия

САЩ имат предпочитание да продължат разговора си с Русия по необятен кръг въпроси, макар внезапното утежняване на двустранните връзки, съобщи в понеделник изпълняващият длъжността държавен секретар Джон Съливан пред публицистите в Торонто. Видео запис на конференцията на Съливан, дадена след срещата на Г-7 в града, беше оповестен в обществената мрежа от посолството на Съединени американски щати там, съобщи БГНЕС.
" Има многочислени сфери, в които е неотложно да продължим разговора си с Русия ", сподели Съливан, само че и предизвести, че това " няма да попречи на Съединени американски щати да подхващат дейности против държанието на Русия, когато то опонира на интернационалните правила ".
" Ние стоим дружно със съдружниците си в Групата на седемте, противодействайки на злонамерените дейности на Русия. Въпреки това, казвайки това, съм задължен да прибавя, че ние желаеме и да работим с Русия във всички сфери, в които е допустимо ", посочи още Съливан.
Сред тези области той уточни обезпечаването на стратегическа непоклатимост, осъществяването на Договора за ограниченията за по-нататъшно понижаване и ограничение на стратегическите нападателни оръжия (Нов СТАРТ) и уреждането на обстановката към Договора за разпродажба на ракетите със междинен и огромен обхват.
" Длъжни сме да се занимаем и с проблемите с битката с тероризма ", добави и.д. държавен секретар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР