САЩ имат инструменти и възможности за физическото отстраняване на президента

...
САЩ имат инструменти и възможности за физическото отстраняване на президента
Коментари Харесай

Украински дипломат: САЩ ще ликвидират Путин, ако употреби ядрено оръжие

САЩ имат принадлежности и благоприятни условия за физическото премахване на президента на Русия Владимир Путин, в случай че Русия се реши на приложимост на тактическо нуклеарно оръжие във войната против Украйна.

Това съобщи непрекъснатият представител на Украйна в Организация на обединените нации в интервала 2015 – 2019 г и дипломат в Съединени американски щати през 2020 – 2021 г Владимир Елченко в ефира на тв канала " Еспрессо ", представен от организация УНИАН. Според дипломата американците към този момент са обяснили това на Путин " доста ясно и образно ".

" Вероятно те са му нарисували на парче хартия какво ще се случи с Русия, в случай че той реши да използва тактическо нуклеарно оръжие. Първо, Путин ще бъде физически погубен, Съединени американски щати имат принадлежности и благоприятни условия за това. Второ, за 20-30 минути ще бъде погубен Черноморският флот на РФ и всички военни групировки, намираще се по границите на Украйна. И идната крачка ще бъдат удари по всички военни бази и стратегически обекти, намиращи са на територията на Русия, в това число Москва  Кремъл ", изясни дипломатът

Според Елченко, американците ще употребяват стандартни оръжия.

" Става въпрос не за нуклеарно, а за стандартно оръжие. Защото, за разлика от съветските крилати ракети " Кинжал ", които падат върху нас, американските крилати ракети " Томахоук " и другите им оръжия са доста по-точни. Те попадат в задачата с акуратност до 15-20 см. Всичко това е било обяснено на съветската страна. След това всички диалози за нуклеарно оръжие от страна на съветското управление бяха прекъснати ", разяснява още дипломатът.

Междувременно в Евросъюза реагираха остро на следващата съветска ракетна офанзива, като предизвестиха, че военните закононарушения на РФ няма да станат безнаказани, оповестява още УНИАН.

Подкрепата за Украйна от Европейски Съюз ще продължи без намаляване, написа в Туитър посланик №1 на Европа Жозеп Борел.

" Още един неправилен масиран съветски ракетен удар по Украйна, който безогледн унищожава инфраструктура и медицински институции, предумишлено ориентиран към убийството на мирни поданици ", показва Борел, представен от УНИАН.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР