САЩ и Великобритания ще отрежат достъпа на руски компании до

...
САЩ и Великобритания ще отрежат достъпа на руски компании до
Коментари Харесай

Джонсън: Достъпът на Русия до американски долари и британски лири ще бъде отрязан, ако нападне Украйна

САЩ и Англия ще отрежат достъпа на съветски компании до американски долари и английски лири, в случай че Кремъл заповяда нахлуване против Украйна.

Това съобщи през днешния ден пред BBC английският министър председател Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

"Планът, който виждаме, е за нещо, което в действителност може да е най-голямата война в Европа след 1945 година

По думите му глобите против Русия при положение на война ще отидат доста по-далеч, в сравнение с се говореше обществено до момента. Той добави, че решението на Обединеното кралство и Съединени американски щати да лишат съветските компании от опцията "да търгуват с долари и лири ", би бил доста тежък удар за тях, предава Българска телеграфна агенция.

Джонсън сподели, че съветският президент Владимир Путин евентуално не мисли разумно и по тази причина опасността от нови наказания надали ще е задоволителна за предотвратяването на съветска инвазия в Украйна. Може би глобите не са задоволителни за възпирането на един несъизмерим фактор и понастоящем ние би трябвало да признаем, че е допустимо Владимир Путин да разсъждава нелогично за това и да не вижда злополуката пред себе си, сподели английският министър председател. Пред Би Би Си той акцентира, че е невероятно да се проникне в душата на Путин, който ръководи Русия от края на 1999 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР