САЩ и Великобритания използват ботферми на НАТО за прокарване на

...
САЩ и Великобритания използват ботферми на НАТО за прокарване на
Коментари Харесай

Захарова: Западът извършва всеобхватна работа за разпространение на антируски дискурс в интернет

Съединени американски щати и Англия употребяват ботферми на НАТО за пробутване на антируската стратегия в осведомителното пространство. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова във видеообръщение към участниците в IV конгрес по цифрова дипломация в Самара, оповестяват съветски медии.

„ Западът прави всеобхватна работа за разпространяване на антируски дискурс в интернет. Съединените щати и Англия, по-специално, употребяват за тази цел ферми за ботове на НАТО и свои лични мрежи от по този начин наречените водачи на публичното мнение, които координират тяхната русофобска активност в действително време ", сподели още Захарова.

„ В Съединени американски щати да вземем за пример посредством Агенцията за интернационално развиване и Министерството на финансите се отпускат над 420 милиона $ за задачите на осведомителната борба с Русия ", добави още Захарова.

Официалният представител на съветското външно министерство добави, че в чужбина е основана мрежа от пиар организации, която способства за „ промотирането на антируската стратегия в осведомителното пространство ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР