„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително. Турският

...
„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително. Турският
Коментари Харесай

Братовчедът на Башар Асад: САЩ и Русия се бяха договорили за ударите в Сирия

„ Съединени американски щати и Русия бяха координирали ударите в Сирия авансово. Турският президент Ердоган и израелският министър председател Нетаняху са разговаряли и с двете страни и са съумели да реализират съглашение сред тях. То гласяло, че удари ще има, само че без жертви.

В същото време руснаците са имали опцията да смъкват някои от ракетите, с цел да кажат, че са удържали на дадената за това дума ". Това съобщи в пред NOVA първият братовчед на сирийския президент Башар Асад - Рибал аз Асад.

Той живее в заточение в Лондон от доста години, защото в родината му сигурно го чака затвор. Срещу него са правени два опита за ликвидиране.

Според Рибал Асад, след ракетната офанзива, ще забележим деескалиране на напрежението в Сирия.

„ Всички страни ще се успокоят. Никой няма интерес обстановката да се усложнява повече ", безапелационен е братовчедът на сирийския държавен глава.

Според него в този момент огромните сили би трябвало да намерят същинско политическо решение на проблемите в размирната страна.

„ От Сирия стартира най-голямата филантропична рецесия в актуалната ни история. Но на никого не му пука същински за Сирия, желаят да я разделят. Само народна власт може да сплоти мозайката от другите общности, които живеят в страната ", споделя още Рибал ал Асад.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР