САЩ и Израел за първи път ще се опитат да

...
САЩ и Израел за първи път ще се опитат да
Коментари Харесай

Сръбският Нострадамус: Идват глад и разруха!

Съединени американски щати и Израел за първи път ще се опитат да употребяват нуклеарни оръжия

Митар Тарабич (1829 – 1899) е сръбски селяндур, който Бог и провидението подаряват с необикновени качества – да предсказва бъдещето. Митар е необразован и споделя за своите видения на локалния духовник Захари Захарович (1836 – 1918), който записва пророчествата му. Днес този скъп ръкопис се съхранява у правнука на Захарович – Деян Маленкович. Тарабич предсказва разпадането на света, какъвто го познаваме в този момент, откакто загатва и оповестяването на Трета международна война.

Разпадането на НАТО

Сръбския оракул предсказва разпадането на НАТО, като назовава алианса " западният крал ". Според записките на неговите прогнози, Русия ще превземе Константинопол, а Света София още веднъж ще бъде православно място за поклонение.

Пророчеството на сръбския Нострадамус е оповестено през 2015 година в книга озаглавена " Идващи бедствия ", която предизвестява за огромни спорове, очакващи Европа и света. Пророкът загатва " седемте войни ", а всяка от тях ще бъде по-жестока от предходната.

Тарабич предсказва, че във всяка от войните ще вземат участие от ден на ден и повече страни и военните дейности ще обгръщат от ден на ден области от земното кълбо. Между войните ще има интервали на мир. Хората от страните, въвлечени във война, ще молят Бог за помощ, само че молитвите им няма да бъдат чути.

" Населението на страните, които не вземат участие във война, няма да схваща нещастията на своите съседи, а вместо това ще се стреми към война и опустошение, с цел да отмъсти на враговете си. В последна сметка войната ще погълне целия свят.

Навсякъде ще доминират апетит, съсипия, произшествия, протести, грабежи и заболявания. Русия ще претърпи още една провокация - нахлуване от страна на Грузия и този път ще я унищожи изцяло. За страдание, цивилните жертви на тази страна ще бъдат ужасяващи. Докато руснаците водят война в Грузия, украинците, насърчавани от американците, също ще стартират жестоко да предизвикат Русия - споделя старецът и прибавя: Руснаците доста бързо ще победят украинците и ще бъдат приветствани от популацията на украинските градове. Над Украйна и Черно море за първи път ще се водят въздушни борби сред руснаци и американци, като руснаците ще победят безапелационно.

Диктатура в Турция

Пророкът споделя още, че в Турция ще стартира тирания и че кюрдите ще се надигнат и че ще има международна икономическа рецесия... " В Гърция държавното управление ще падне и след няколко седмици ще се проведат избори. Тогава ръководещата хунта в Турция ще нападне Сърбия. Когато се случат тези събития, помнете две неща: никого не предавайте и в никакъв случай не се отхвърляйте от Христос и отечеството. "

Черно море ще стане съветско езеро, откакто Турция бъде превзета, гласи пророчеството и планува турците първи да усетят тайните съветски оръжия. Тарабич предсказва, че след известно време руснаците ще завладеят Финландия, Швеция и Норвегия. " Това ще се случи, тъй като, макар че официално тези страни поддържат неутралитет, точно от техните територии ще бъде направена първата сериозна офанзива против Русия, жертва на която ще бъде цивилното население. Наказанието, което ще сполети тези страни, ще ужаси цялото човечество. "

Според сръбският дъртак, руснаците ще влязат в Полша, Чехия, Словакия, Румъния и Молдова. Населението на православните балкански страни ще подписа съюз с Русия. Ще бъдат сърби и румънци, само че не и българи. След това руснаците ще тръгнат на юг, с цел да оказват помощ на своите съдружници - арабите, изключително иранците - във войната с американците. Дотогава американците ще преобладават над цялото крайбрежие на Иран, само че няма да могат да обхванат надълбоко в страната, тъй като персите ще се опълчват обезверено.

Окупация на Суецкия канал

" Руснаците ще прекосят цяла Персия и ще победят войските на Съединени американски щати и НАТО. След това те ще атакуван Ирак, Сирия, Йордания, Ливан, Кувейт и най-после Израел. По това време Съединени американски щати и Израел ще се опитат да употребяват нуклеарни оръжия за първи път, само че руснаците ще ги обезвреждат. Това ще докара до спиране на зареждането и връзките по целия свят. Тогава руснаците ще влязат в Египет и ще окупират Суецкия канал. По време на настъплението в Близкия изток, съветските войски ще преминат през Гърция, само че няма да й причинят вреди. "

Тази дарба за бързо прекачване на войски на дълги дистанции, огромни на брой, ще бъде доста преимущество на руснаците, твърди сръбският оракул и изяснява: " Това ще стане допустимо с помощта на самолети с нов, незнаен дизайн, които наподобяват на летящи чинии. След това руснаците ще влязат на балканите да оказват помощ на сърбите против " натовците ", които ги атакуват, а също и мюсюлманските и католическите балкански страни и ще победят.

Според Тарабич, единствено едно нещо ще пречупи руснаците и ще ги принуди да разделят силите си - измяната на китайците. " Въпреки че в началото Китай ще бъде на страната на Русия, след известно време, неспособни да устоят на изкушението на най-големия рушвет в историята - власт над територията на целия Сибир, китайците ще изтеглят войските си и, което е по-лошо, ще разрешат на войските на съдружниците да ударят руснаците откъм гърба, се споделя в пророчеството на Тарабич.

Румяна Генадиева,
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР