САЩ грубо и нагло излъгаха Русия в дните преди преврата

...
САЩ грубо и нагло излъгаха Русия в дните преди преврата
Коментари Харесай

САЩ грубо и нагло излъгаха Русия

САЩ жестоко и безочливо излъгаха Русия в дните преди преврата в Украйна, Това декларира съветският президент Владимир Путин, представен от РИА Новости.

Изказването е част от кино лентата „ Световен ред 2018 “ на Владимир Соловьов. В него Путин споделя детайлности за събитията в Украйна през 2014 година

„ Американските сътрудници се обърнаха към нас и ни помолиха да създадем всичко допустимо, за това Янукович да не употребява армията. Те желаеха опозицията да се изтегли от площада. Говоря съвсем буквално. От там трябваше да стартират осъществяване на контрактуваните съглашения. Ние се съгласихме и ден по-късно в Украйна беше осъществен прелом.

От там даже не ни се обадиха. Подкрепиха напълно тези, които направиха нарушаване на правото. Те ни излъгаха толкоз жестоко и безочливо. Понякога си мисля, че някой умишлено искаше да ни накара да действаме по този начин в Криам. Никой не очакваше да сме толкоз дръзки и бързи “, съобщи Путин.

Той добави още, че в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) се е занимавал с рекрутиране на сътрудници е харесвал тази част от работата си.

„ Това беше моята работа в продължение на доста години и ми беше обичана. Ако някой вземе решение за заличаването на Русия, ние ще имаме правото да отвърнем. Това ще е световна злополука.

Когато ме питат от къде идва оръжието в Донбас, аз постоянно споделям, че когато една страна намира метод и другата страна го намира. Винаги е имало опити за задържането на Русия “, съобщи Путин.

Той добави, че е оптимист за бъдещето на Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР