САЩ. Държавният секретар Антъни Блинкен заяви в сряда, че беззаконието,

...
САЩ. Държавният секретар Антъни Блинкен заяви в сряда, че беззаконието,
Коментари Харесай

Блинкен казва, че „престъпни банди“ и „обикновени цивилни“ плячкосват хуманитарна помощ в Газа, не споменава Хамас

Съединени американски щати. Държавният секретар Антъни Блинкен съобщи в сряда, че беззаконието, несигурността и отчаянието остават спънки за доставянето на по този начин нужната филантропична помощ на хората в Газа, които са хванати в кръстосания огън сред израелски бойци и бойци на Хамас.

Блинкен сподели, че тези мрачни фактори карат хората да таксуват камиони, доставящи помощ в линията Газа, вярвайки, че това може да е единственият им късмет да получат храна.

Съединени американски щати Държавният секретар Антъни Блинкен организира конференция в централата на Хари С. Труман на Държавния департамент на 13 март 2024 година във Вашингтон, окръг Колумбия. (Chip Somodevilla/Getty Images)

„ Имате обстановки, в които идва помощ и по-късно хората неотложно се втурват към камионите и виждате разграбване. Виждате нарушители да се намесват “, сподели Блинкен. „ И още веднъж, просто елементарни цивилни, които при липса на задоволителна помощ може да имат вяра, че единственият им късмет да получат парче самун е да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР