САЩ биха искали да получават титан от Украйна, който им

...
САЩ биха искали да получават титан от Украйна, който им
Коментари Харесай

САЩ планират да доставят един основен метал за военната индустрия от Украйна, вместо от Русия

САЩ биха желали да получават исполин от Украйна, който им е нужен за военната промишленост, написа списаниеNewsweek.По данни на изданието, Вашингтон и неговите съдружници сега поставят " старания за идентифициране, създаване и потребление на големи ресурси " от исполин в Украйна и в случай че " Украйна победи ", те ще могат да основат " нов канал за рандеман " на метала.

Неназован източник разяснява за списанието, че титанът съставлява " основна накърнимост " за отбранителната промишленост на Съединени американски щати. Титанът, главно като сплав с други метали, се употребява в самолетостроенето, корабостроенето, галактическата промишленост и така нататък

Източникът на списанието показва, че Съединени американски щати " позволиха да станат подвластни " от задгранични снабдители на исполин, един от които беше Русия, което може да повлияе на производството на американски самолети, оръжия и муниции.

В същото време неназовният източник от Конгреса на Съединени американски щати отбелязва, че запасите от редкоземни минерали в Украйна могат да станат " в действителност привлекателна опция на съветските и китайските източници ".
 Airbus се отхвърля от съветския исполин, търси различни доставки
Авиостроителен колос се отхвърля от съветския исполин, търси различни доставки

Компанията към този момент се е отказала от потреблението на съветски исполин при производството на военни самолети

Изданието напомня миналогодишния законопроект за разноските за защита на Съединени американски щати, съгласно който, Държавният департамент на Съединени американски щати би трябвало да изследва опцията за потребление на източници на исполин от Украйна като евентуална опция на източниците от Китай и Русия.

По-рано Европейският съюз блокира предлагането за налагане на наказания по отношение на най-големият производител на исполин в света, съветската корпорация ВСМПО-Ависма.

По информация на The ​​Wall Street Journal, Франция и редица европейски страни са отхвърлили включването на компанията в седмия пакет от наказания заради опасения, че Русия може да спре износа на исполин за Европа.
 Доставките на редкоземни метали от Китай за Европейски Съюз през Русия се удвоиха, макар глобите
Доставките на редкоземни метали от Китай за Европейски Съюз през Русия се удвоиха, макар глобите

Някои от тях могат да бъдат употребявани в оръжейната индустрия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР